divinegrilledcheese@lemmy.worldM to Greece@lemmy.world · 2 years agoΤο r/greece έγινε private μέχρι νεωτέρας. Τι θα σας λείψει περισσότερο;message-squaremessage-square2fedilinkarrow-up13arrow-down10file-text
arrow-up13arrow-down1message-squareΤο r/greece έγινε private μέχρι νεωτέρας. Τι θα σας λείψει περισσότερο;divinegrilledcheese@lemmy.worldM to Greece@lemmy.world · 2 years agomessage-square2fedilinkfile-text
Εγώ νομίζω θα διάλεγα τα κορυφαία ποστ όπως η τούρτα σουβλάκι και το παλικάρι που έκαψε τις τρίχες του
minus-squareMelancholikhPatata@vlemmy.netlinkfedilinkarrow-up4·2 years agoμπορεί να υπήρχαν αρκετά προβληματικά άτομα στο r/Greece αλλά γενικά μου άρεσε σαν κοινότητα. Ήταν ωραίο να μοιράζεσαι απόψεις, εμπειρίες, συμβουλές, να βλέπεις πώς σκέφτονται οι άλλοι γύρω σου και τι τους απασχολεί
μπορεί να υπήρχαν αρκετά προβληματικά άτομα στο r/Greece αλλά γενικά μου άρεσε σαν κοινότητα. Ήταν ωραίο να μοιράζεσαι απόψεις, εμπειρίες, συμβουλές, να βλέπεις πώς σκέφτονται οι άλλοι γύρω σου και τι τους απασχολεί