PolandIsAStateOfMind@lemmygrad.ml to Memes@lemmygrad.ml · 1 year agoTranslated polish memelemmygrad.mlimagemessage-square58fedilinkarrow-up1133arrow-down12file-text
arrow-up1131arrow-down1imageTranslated polish memelemmygrad.mlPolandIsAStateOfMind@lemmygrad.ml to Memes@lemmygrad.ml · 1 year agomessage-square58fedilinkfile-text
minus-squarelemat_87@lemmygrad.mllinkfedilinkarrow-up3·1 year agoHaha dobrze się maskuję 😂 no właśnie statystycznie rzecz biorąc, to nas całkiem sporo, przyszedłem tutaj bo nie daje rady z libkami ze szmer.info
minus-squareCysioland@lemmygrad.mllinkfedilinkPolskiarrow-up3·1 year agoJa z nimi kiedyś gadałem na Matrixie, cytując pewnego ozimskiego biznesmena, “to jest kurwa dramat”
minus-squarelemat_87@lemmygrad.mllinkfedilinkPolskiarrow-up3·1 year agoTeraz rozumiem dlaczego Lemmygrad odstrasza ich jakimiś obrazkami rozwalonych leopardów albo Stalinem, i bardzo dobrze mi z tym, że trzymają się z daleka
Haha dobrze się maskuję 😂 no właśnie statystycznie rzecz biorąc, to nas całkiem sporo, przyszedłem tutaj bo nie daje rady z libkami ze szmer.info
Ja z nimi kiedyś gadałem na Matrixie, cytując pewnego ozimskiego biznesmena, “to jest kurwa dramat”
Teraz rozumiem dlaczego Lemmygrad odstrasza ich jakimiś obrazkami rozwalonych leopardów albo Stalinem, i bardzo dobrze mi z tym, że trzymają się z daleka