dj1936@szmer.info to zapytajszmer@szmer.infoPolski · 6 months agoZapomniałem hasła do telefonu: jak zrzucić dane na kompa?message-squaremessage-square9fedilinkarrow-up14arrow-down10file-text
arrow-up14arrow-down1message-squareZapomniałem hasła do telefonu: jak zrzucić dane na kompa?dj1936@szmer.info to zapytajszmer@szmer.infoPolski · 6 months agomessage-square9fedilinkfile-text
minus-squaredj1936@szmer.infoOPlinkfedilinkPolskiarrow-up2·6 months agoTak, ale nie mogę odblokować klawiatury na telefonie, żeby kliknąć “transfer danych”.
minus-square0thr@szmer.infolinkfedilinkPolskiarrow-up1·5 months agozgaduję, że nie ustawiałeś debugowania usb w opcjach programistycznych, bo byś mógł na komputerze zainstalować adb i przez kabel skopiować dane z telefonu bez odblokowywania ekranu
Tak, ale nie mogę odblokować klawiatury na telefonie, żeby kliknąć “transfer danych”.
zgaduję, że nie ustawiałeś debugowania usb w opcjach programistycznych, bo byś mógł na komputerze zainstalować adb i przez kabel skopiować dane z telefonu bez odblokowywania ekranu